Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Opråb om Liv i Lundtofte

John Tefke, Eremitageparken 185, Lyngby

Et tidligere kommunalbestyrelsemedlem har om Lundtofte udtalt, at det er blevet behandlet som byens røvhul. Det er nok i overkanten, dog er fakta, at der nok ikke har været meget fokus på bydelen i lang tid, udover, da nogle drenge kastede sten på en bus. Jeg betvivler ikke at der kan forskønnes og eventuelt bygges noget i Lundtofte, men omfanget kunne være sjovt at få helt frem i lyset.

Til brug for udviklingen har kommunalbestyrelsen bestilt en rapport. I min optik har konsulentfirmaet en let omgængelighed med fremstilling af sandheden. Blandt andet viser man et billede af en låge, der kun benyttes til at hente bolde når de ryger over et hegn fra en boldbane, men teksten er, at stisystemer i Lundtofte virker utilgengængelige.

Et andet sted skriver man, at boldbanerner ligger ufremkommelige, bag beplantning og hæk - ja, det er helt normalt man tilplanter boldbaner, så der kommer lidt læ. Men sjovt nok det sted, hvor der så ligger baner meget åbent I Hullet ved Gadekæret - der skynder konsulenfirmaet sig at foreslå boliger på noget af arealet, så banerne vil ligge gemt og Boldklubben mister træningsplads.

Der ligges op til der kan bygges ca. 600 nye boliger - det er næsten det samme som der er i Lundtofteparken i dag, så dette er ikke en lille skøndhedsløft og frasalg af enkelte kommunale ejendomme for at være med til at financierer Lundtofte Skoles renovering.

Det er potientielt en total ændring af Lundtofte. Måske er rapporten kun et oplæg, men lur mig, hele rapporten bliver ikke droppet. Letbanen får endestaion her - DTU udvider kraftig - Der bygges på 'Atlas' grunden og så videre. Indtil nu har informationerne/ideerne være forbeholdt en lille sluttet skare - lad os få fisken på disken - inden den begynder at lugte.

Publiceret: 16. Februar 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt