Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ønsker det nuværende Venstre at “skrotte” sig selv?

Torben Pedersen, Bernhard Olsensvej 32, Virum
Det er da utroligt, så klartsynede venstrefolkene er blevet, nu hvor kommunalvalget nærmer sig! Lige pludseligt skal borgeren være i centrum! Det svirrer lystigt med udsagn a la, citat: “Lundtofte er først og fremmest for de borgere, som bor i Lundtofte. Det kan vi ikke være uenige om. Den nuværende helhedsplan skal efter Venstres mening skrottes og starte forfra”. Et andet citat: “Borgerinddragelsen har været meget mangelfuld og nærmest ikke eksisterende”.

Har Venstre fået en “åbenbaring”? Lige pludseligt skal borgeren være i centrum! Hvorfor skal vi pludselig tro på, at Venstre oprigtigt mener, hvad de siger, oven på det vi gennem en årrække har oplevet med Venstre? Er det ikke blot en kæmpe gang valgflæsk?

Kigger vi blot få år tilbage, fra 2009-2013, var situationen en helt anden. Her virkede det som om, Venstre for anden gang havde fået fat i “et løsgående missil”, hvor “styremodulet var brændt totalt sammen”. I omtalte periode oplevede LTK ikke blot et bizart borgmesterskifte, men også en tubulent periode, hvor borgmesteren nærmest virkede virkelighedsfjern, og man kunne fristet til at betragte borgmesteren som en marionetdukke for viceborgmesteren. Ugennemtænkte løsninger på stribe så dagens lys. Hvorfor skal vi som borgere nu tro på, at Venstre er kommet til fornuft?

Jeg vil fokusere på et par citater fra et interview med Søren P. Rasmussen:

“Jeg fokuserede ikke på, om jeg tabte nogen på vejen” samt “fortryder ikke noget, men jeg er blevet klogere”.

I forgangne valgperiode har vi ikke set det ringeste tegn på, at Søren P. Rasmussen har skiftet spor -tværtimod - bortset fra den nærmest “religiøse åbenbaring”, der er sket i 11’te time mod Kommunalvalget 2017!

Netop op til kommunalvalget 2017 er der nærmest ingen grænser for, hvorledes Venstres kandidater markerer sig, og at de vil “skrotte” snart hvad som helst! Alt sammen gode tiltag imidlertid helt uden virkning i det politiske spil i LTK. Man kan vist uden at overdrive kalde det for “den ene gratis omgang efter den anden” eller “en kæmpe gang varm luft”, for ingen af forslagene har en “kinamands chance” for at blive gennemført! Tror Venstre i LTK virkeligt, at man kaprer stemmer på at sælge “varm luft”? Hvor er Venstres forslag, der har en reel chance for at blive gennemført?

Det eneste forslag, hvor Venstre havde mulighed for at gøre en forskel, er med hensyn til letbanen på Ring 3, og hvad gør Venstre da? Her fyrer Søren P. Rasmussen sit sædvanlige nonsens af, hvor han laver dag til nat og omvendt, hvor SPR forsøger endnu en gang at manipulere med borgerne. Her gælder ingen klar besked om, at “Kommunen er først og fremmest for de borgere, som bor i Lyngby-Taarbæk” samt, at “borgerinddragelsen har været meget mangelfuld og nærmest ikke eksisterende”! Hvorfor denne forskel? Som borger må vi i netop i denne sag opfatte Søren P. Rasmussen som dybt utroværdig, idet sandsynligvis et overvældende flertal af kommunens borgere vil blive berørt, i hvert fald når regningen for dette skandaløse projekt skal betales.

Hvis Venstre ikke nu erkender situationens alvor og erkender, at de hidtil har begået alle tiders fejltagelse ved blindt at være marionet for viceborgmesteren, så alle hans byfortætningsprojekter kunne blive båret igennem, da nytter det ikke ret meget i 11’te time at simulere afstandstagen. Dette opfattes kun som hykleri og utroværdigt!

Vi er mange, der tidligere har anset Venstre for et seriøst parti og ovenikøbet har stemt på dem. Imidlertid hvis Venstre i “letbanesagen” ikke nu kommer til fornuft og får skrottet letbanen gennem Lyngby, da vil konsekvensen være, at det nuværende Venstre i LTK “skrotter” sig selv! Vælgernes dom vil være klar!

Publiceret: 11. Oktober 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere