Søren P. Rasmussen, kommunalbestyrelsesmedlem, Venstre
Søren P. Rasmussen, kommunalbestyrelsesmedlem, Venstre
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Nej til besparelser - ja til effektivisering og prioritering!

Søren P. Rasmussen (V), medlem af Social- og Sundhedsudvalget, skriver:

Det er en af vores vigtigste opgaver i kommunalbestyrelsen at sikre hjælp til de borgere, der har brug for hjælp, pleje og omsorg. Jeg har endnu ikke mødt en ældre borger, der glæder sig til at få brug for hjemmehjælp eller en syg borger, som er tilfreds med ikke længere at kunne klare det man tidligere kunne. Når man læser Bodil Kornbek's indlæg i DGO lyder det næsten som om hun er stolt af at spare på de ældre, syge og udsatte.

Der er truffet et klart valg i dette års budget. Bodil Kornbek vil hellere bruge 163 mio. kr. på et meget dyrt Rådhusprojekt i stedet for at nøjes med den nødvendige ombygning og renovering af rådhuset, frem for at sikre en rimelig ældrepleje, hjælp til KOL patienter så deres hverdag bliver lettere og vi undgår dyre indlæggelser samt bevare akuttilbuddet, der hjælper psykisk syge med at leve det bedst mulige liv med en svær sygdom som følgesvend.

Det er en dårlig undskyldning at skyde hele skylden på regeringen og KL, da ingen ved hvad omprioriteringsbidraget betyder i 2017 og frem. Det vi på nuværende tidspunkt ved er, at vi i 2016 får 19 ude af de 25 millioner tilbage, som omprioriteringsbidraget lyder på

Det ville klæde Bodil Kornbek som formand for Social og Sundhedsudvalget at varetage interessen for borgerne i stedet for at skyde skylden på alle andre. Det er et kæmpe løftbrud fra Socialdemokratiet, hvor mange sikkert kan huske, hvad de sagde inden valget. I Venstre fortsætter vi med at gøre det vi sagde før valget.

I Venstre siger vi klart nej til besparelser og store dyre projekter, der er på bekostning af kerneydelser. Vi vil hellere prioritere og effektivisere så vi sikrer en ordentlig pleje for ældre, syge og udsatte borgere.

Publiceret: 02. Oktober 2015 13:24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere