Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Nedslående at de konservative kaster grus efter letbanen

Søren Burcharth, regionsrådskandidat (R)

Det er et tilbageskuende sortsyn som Lene Kaspersen, Regionsrådet (K) giver udtryk for i Det Grønne Område om letbanen.

For Radikale Venstre er letbanen et grønt og bæredygtigt transportinitiativ, som vil binde regionen sammen til gavn for de mennesker, der bor, arbejder, studerer og driver virksomhed i områderne.

For Radikale Venstre er letbanen et spørgsmål om at have grønne visioner for regionen. Og vi skal videre endnu. For med mig som radikal regionsrådskandidat bør vi have mere letbane. Fx så alle vores hospitaler får en letbanestation. Letbanen giver de unge studerende fra Ishøj mulighed for at komme hurtigt til DTU.

Letbanen giver mor og far fra Lyngby mulighed for at komme på arbejde i Herlev. Og det giver en let adgang for, at de internationale forskningsmiljøer kan mødes for at udveksle viden og innovative idéer.

Letbanen vil uden tvivl medføre mange investeringer, nye muligheder for virksomheder og bedre mobilitet for mennesker. Det viser alle andre regioners og metropolers investeringer i moderne transportformer.

Letbanen er vejen til bæredygtig vækst og nye arbejdspladser i hele Region Hovedstaden. Det er nedslående, at Konservative vil kaste grus i maskineriet og medvirke til, at Region Hovedstaden bliver overhalet af Berlin, Hamborg og Stockholm ved at stoppe letbanen.

Publiceret: 05. Maj 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt