Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Når der er kø ved håndvasken efter lækket cpr-numre

Robert Cole, Lyndtofteparken 7, Kgs. Lyngby
Når der er kø ved håndvasken, så er der ikke grænser for, hvor langt væk fra en selv, at man skal finde fejlene.

Sådan er det tilsyneladende også i Boligorganisationen Samvirke, som giver skylden for de lækkede cpr-numre videre ind til DAB-administrationen på Finsensvej i København. Det er altså ikke administrationen på Toftebæksvej og heller ikke afdelingsbestyrelsen i Lundtofte, der ellers står som udsender af materialet til afdelingsmødet, som har skylden.

Nu var mit indlæg skrevet inden, at afdelingsmødet blev holdt, og det er rigtigt, at der ikke blev sparet på undskyldninger fra DAB’s lokale leder på Toftebæksvej, inden afdelingsmødet, som dog ikke havde noget med afdelingens beretning af gøre. Derfor stemte de fremmødte, inklusiv mig, da heller ikke afdelingsbestyrelsens beretningen ned og derved have tvunget hele afdelingsbestyrelsen til at gå af.

Men for at vende rampelyset tilbage, så sker der mange uheldige ting bag kulisserne i Boligorganisationens Samvikre og en af tingene, er den måde, som man forsøger at trække en dårlig tilkoblingsaftale til fjernvarme ned over hovederne ved at bede de fremmødte på afdelingsmødet om at tage stilling til en dårlig tilkoblingsløsning, som på kort sigt vil koste afdelingen millioner i ekstra energiomkostninger i løbet af nogle år.

På afdelingsmødet havde man regnet med, at en såkaldt energichef fra DAB sammen med nogle rørlægningsplanlæggere fra Vestforbrændingen og en medbragt ’godt nok’ tilslutningsaftale kunne ’knyste’ de fremmødte på plads med en aftale, som havde været DAB i hænde i omkring et år, men først en uge før afdelingsmødet blev offentliggjort til beboerne i Lundtofteparken sammen med de famøse cpr-numre.

Den gik dog ikke, og når Boligorganisationen Samvirke skriver, at sagen om tilslutning til fjernvarme har været omtalt for beboerne i gennem flere år, så bevæger Samvirke sig væk fra usandhed til et stærkere ord for samme.

Jeg giver ikke Lundtofteparkens afdelingsbestyrelse skylden for det dårlige rådgivningsarbejde, som er blevet udført af DAB’s administration, men nøjes med at erindre om, at DAB efterhånden har stået for flere uprofessionelle beslutninger, som har kostet afdelingen mange penge gennem årene, så måske skulle afdelingsbestyrelsen se sig om efter noget mere kvalificeret rådgivning end DAB.

Publiceret: 23. November 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt