Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Misvisende illustration af Lundtofte Torv

Mirjam Gelfer-Jørgensen, Trongaardsvej 25a, Kgs.Lyngby

I DGO 11.juli kunne man se et stort billede af det kommende Lundtofte torv. Og det ser jo forjættende ud. Torvets 4-etagers blokke anes lige – husenes vinduer er ikke indtegnet. Det gælder også butikkernes skiltning.

Trafik bliver der tilsyneladende ikke meget af, for nok ses to biler, men en gruppe mennesker står på kørebanen.

Alt er fredeligt, så et ungt par med glade ansigter ved en cykel står og nyder solskinnet på vejbanen, hvor en dreng lufter sine to hunde.

Høje, nyudsprungne træer kanter vejbanen, og at naturen er nær ses af de to vandrere med rygsæk, der studerer er kort. Evig sol, sommer og glade, tilfredse borgere.

Det er efterhånden blevet for meget med de mange glansbilleder af nye bebyggelser, der skal forføre borgerne – og i værste fald også kommunalpolitikerne.

Har vi ikke krav på i stedet for en i den grad fortegnet illustration af det kommende Lundtofte og kommunens andre planlagte udbygninger at se et mere detaljeret og realistisk billede?

For eksempel af en novemberdag uden blade på træerne, med parkerede biler langs fortovene, hvor et par fodgængere med paraply haster forbi samt en realistisk angivelse af raden af husblokke med angivelse af facadebeklædning, vinduer og eventuelle altaner. Husblokkene er jo ikke neutrale kulisser.

Publiceret: 19. Juli 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere