Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Mindst 3.000 grunde til at vi har grænsekontrol

Anette Skafte, spidskandidat til KB (DF)
Gitte Kjær-Westermann og Sofie Carsten Nielsen fra De Radikale har store problemer med, at vi i Danmark er nødt til at have grænsekontrol. Men det kan vel næppe komme bag på nogen.

Men mener De Radikale ikke, at sikkerheden overfor den danske befolkning er vigtig?

I 2016 blev der afvist ikke mindre end 3.000 illegale personer ved den danske grænse. Hovedsaligt folk fra Mellemøsten og Afrika - det vil sige Syrien, Afghanistan, Irak, Eritrea og Somalia blev afvist, typisk med forfalskede pas og id-kort eller manglende opholdstilladelse.

50 personer blev sigtet for menneskesmugling, ene og alene fordi vi har grænsekontrol.

Så tillykke til os danskere!

De to Radikale skriver i deres indlæg, at Lyngby-Taarbæk borgere er utrygge, at politiet bruger deres ressourcer helt forkert, fordi de skal kontrollerer turister ved grænsen og derfor ikke magter at opretholde og efterforske sager i Lyngby-Taarbæk.

Nu kan jeg ikke se, hvorfor det lige skulle være på grund af grænsekontrollen, at borgerne i Lyngby-Taarbæk er utrygge.

Jeg kan godt komme på nogle andre årsager, blandt andet den stigende kriminalitet, som hovedsaligt begås af udenlandske personer så som tricktyverier mod ældre på åben gade eller i deres eget hjem.

Aldrig har der været så mange udenlandske statsborgere hovedsaligt fra Rumænien, Somalia, Tyrkiet og Litauen, som sidder til afsoning i de danske fængsler.

Dog har den optrappede bandekonflikt og -kriminalitet en stor del af skylden for, at politiets ressourcer ikke bliver udnyttet optimalt for den almindelige danske borger.

Det er yderst nødvendig,t at vi har en grænsekontrol, der stopper og afviser dem, som ikke har noget at gøre i Danmark. Vi skal selvfølgelig have styr på hvem, der rejser ind i Danmark, så jeg synes, i stedet De Radikale skal rette deres bekymringer på den stigende kriminalitet begået af udenlandske statsborgere i Danmark.

Publiceret: 12. September 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere