Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Millioner brugt på hævn frem for børn og ældre i Dyrehavegårdsagen

Jette Grube, adressen er redaktionen bekendt
Bogen ’Kampen om Dyrehavegård’ ryster en i sin grundvold. Selveste borgmester Sofia Osmani har sammen med et flertal i kommunalbestyrelsen ført os borgere bag lyset i et spin af manipulation og bedrag.

At borgmesteren vil bruge kommunens penge på at forfølge forpagter Carsten Valentin, som vandt et udbud på ærlig vis, er magtmisbrug af værste skuffe.

Viceborgmester Simon Pihl Sørensens andel i dette har bestemt heller ikke været fin. Det er Hvidgårdssagen bare et enkelt lysende eksempel på.

Jeg har svært ved at finde motivet bag og kan ikke se andet end, at det er en del af pakken, som går ud på at ofre Carsten Valentin og borgerne på at ødelægge tidligere Venstreborgmester Søren P. Rasmussens ry og rygte.

Det er grimt, og det er fuldstændig vanvittigt, at dette har foregået i vores ellers så gode kommune. De politikere, der har sådan en opførsel, burde forvises fra kommunalbestyrelsen for bestandigt, og det kan vælgerne gøre 21. november.

10 millioner og en masse kræfter, som burde være brugt på et bedre Lyngby-Taarbæk, har det kostet os skatteborgere. De 10 millioner svarer til cirka 3.300 timer, der i stedet kunne have stoppet nogle store huller i ældreplejen og på børneområdet, der også er hårdt presset. Men nej, en flok ledende politikere vælger simpelthen at bruge de mange penge på at slukke personlig hævntørst.

Det går mere og mere op for mig, at her i kommunen blæser Konservative og Socialdemokratiet på det demokrati, de så hyklerisk hyler op om.

Og taler vi om samarbejde, tja, så kan de vist kun samarbejde om, hvad de selv får mest ud af.

Føj, føj, føj og atter føj.

Publiceret: 12. November 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu