Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Mere synligt politi ved Ulrikkenborg Plads

Af Jakob Engel-Schmidt, MF (V), Agerbovej 11, 2800 Kgs. Lyngby

Området omkring Ulrikkenborg Plads er blevet et utrygt område. Det skyldes blandt andet handel med stoffer og grupperinger af unge, der skaber utryghed på og omkring pladsen.

Det er så grelt, at nogle beboere i området føler, at de nærmest bliver fordrevet fra deres eget lokalområde. Løsningen på problemerne er mere synligt politi i området. Det er ganske enkelt ikke nok med mere SSP-samarbejde og andre sociale tiltag overfor de unge, som skaber utryghed i området. Politiet må på banen, og det kræver, at vi er villige til at afsætte de nødvendige midler, således at der er betjente nok.

Terrorangrebet i februar har medført overarbejde og nye opgaver for politiet. Derfor har Venstre foreslået at der skal afsættes ekstra midler til politiet, således at der er mandskab og resurser til eksempelvis synlig patruljering omkring Ulrikkenborg Plads. Hvis vi ikke får stoppet problemerne i opløbet, så risikerer vi, at utrygheden stiger, og flere kriminelle elementer opsøger området. Det må for alt i verden ikke ske, og derfor vil Venstre prioritere en øget politiindsats hurtigst mulig.

Publiceret: 05. Maj 2015 11:02

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere