Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Mangler kommunikationsplan

Ole Holtz-Nielsen, kandidat til KB (V)

Jeg takker formanden for Lyngby-Taarbæk Forsyning for læserbrevet omkring affaldssorteringen i Lyngby-Taarbæk. Når der nu ligger en plan, så vil jeg synes, at den skal offentliggøres. Planen for indførsel af affaldssortering kunne Lyngby-Taarbæk Forsyning jo starte med at lægge på deres hjemmeside under tidsplan. Måske DGO vil lægge plads til planen på hjemmesiden og i den trykte udgave af DGO?

Ved informationsmødet i Virumhallerne virkede det ikke som om, der var en plan for indføring af affaldssortering for boligblokke. Det kan også godt være, at repræsentanterne for Vesterforbrænding og Lyngby-Taarbæk Forsyning bare ikke var blevet informeret nok om planen. På flere spørgsmål blev der svaret ”det er der endnu ikke besluttet noget om”.

Vi vil meget gerne informeres om, hvornår det er planen at ændre indsamling af storskrald for boligblokke fra hver anden uge til hver fjerde uge. Kan vi forvente rettidigt varsel, når de offentlige kuber til glas og aviser bliver fjernet? Bliver affaldssortering obligatorisk for boligblokke?

Vi indsamler og sorterer i forvejen skrald i vore blokke, og vi fik for nogle år siden samtlige beboere til selv at aflevere glas og aviser i offentlige indsamlingskuber. Nu skal vi så selv have containere til aviser og glas stående og får så også ”fornøjelsen” af øget trafik af lastbilerne, der indsamler glas og aviser. Hvis de offentlige indsamlingskuber fungerer godt, så kunne kommunen jo overveje at beholde dem. Det vil spare en del lastbilkørsel og larm ved boligblokke, når der hentes glas. Det er jo ikke nødvendigvis således, at en løsning, der virker for parcelhuse, også er den rette løsning for boligblokke.

Publiceret: 16. Juni 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere