Søren P. Rasmussen, Venstre. Arkivfoto
Søren P. Rasmussen, Venstre. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Mandat fra 11 kommuner bag letbanen

Af Søren P. Rasmussen, V, medlem af Letbanestyrelsen og Kommunalbestyrelsen

Svar på Jørgen Abrahamsens indlæg i sidste uge.

Tak for din interesse omkring Letbanen og de beslutningsdygtige. Jeg vil her bidrage med lidt fakta til dialogen:

Letbanen er et samarbejde på tværs af 11 kommuner, Regionen og Staten. Lyngby-Taarbæk har af mange omgange gennem de sidste 8 år truffet beslutninger i forhold til letbanen. Der har gennem årene været masser af dialog med borgere og høringer i forhold til letbanen og der er blevet lyttet og løbende tilpasset.

Jeg sidder i Letbanebestyrelsen som repræsentant for de 11 kommuner og ikke kun for Lyngby - Taarbæk. Det var en enig kommunalbestyrelse, der pegede på mig som repræsentant, hvor jeg sammen med Karin Søjberg Holst fra Gladsaxe er valgt til at varetage alle 11 kommuners fælles interesser.

I Borgmesterforum sidder Sofia Osmani som borgmester og varetager Lyngby-Taarbæks interesser i forhold til Letbanen sammen med de 10 andre kommuner bag letbanen.

Det mødereferat du har set på hjemmesiden www.dinletbane.dk er et referat af et interessentskabsmøde og ikke fra de bestyrelsesmøder vi har afholdt. Vi har bestyrelsesmøde hver anden måned. Det mandat jeg agerer på i bestyrelsen fastlægges af 11 kommuner bag letbanen i fællesskab.

Hvis du ellers har andre spørgsmål vedr. Letbanen og mit arbejde i Bestyrelsen er du velkommen til at skrive til mig på spr@ltk.dk og jeg vil med glæde svare på spørgsmål.

Publiceret: 14. Januar 2016 16:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere