arkivfoto
arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lyngby-Taarbæk mangler offentlige toiletter, det er sikkert og vist!

Birgit Borke, næstformand DF- lokalbestyrelse

En lokal ildsjæl (Tine Müller) har en fin og spændende artikel i det nye DGO om manglen på offentlige toiletter, og har med stort gå-på-mod, viljestyrke og dygtighed udviklet en app ( findtoilet.dk /apps. )

Det er et fantastisk initiativ, som bør få bred opbakning - ikke mindst i vores egen kommune.

Vi, i Dansk Folkeparti har ofte drøftet problemet med manglen på offentlige toiletter i byen. Så tak til Tine Müller for sit flotte initiativ med at udvikle denne app.

Lyngby-Taarbæk mangler toiletter ( eller i hvert fald ét ) i bymidten, og det kan vi simpelthen ikke være bekendt. Både kommunens egne borgere og besøgende må gå ind i centret eller betale sig til et toiletbesøg, ved at blive gæst på en café. Det er for dårligt.

Vi vil gerne promovere os som vidensby, tiltrække besøgende, handlende og turister, så skal vi også kunne tilbyde passende og centrale toiletforhold.

Toilettet på Lyngby St. er besværligt for mange at benytte med den SMS-ordning som er aktuelt pt. Og hvor er skiltningen for ikke lokalt kendte.?

Kommunen må kunne indse, at man ikke længere kan ignorere denne mangel i byen og gøre noget ved problemet. De bør også støtte op om Tine Müllers arbejde med app,en. Alt andet vil være tåbeligt og forkert.!

Hvorfor ikke bygge et par “ pæne toilletter “ på Lyngby Torv eller i - (Ved Likørstræde) med god skiltning og en henvisning, som alle kan finde ud af? Ulrikkenborg Plads eller evt. rabatten på Jernbanepladsen kunne måske også være en mulighed.?

Det må med god vilje kunne lade sig gøre at finde en central plads for etablering af de stærkt savnede og efterspurgte toilletter.

Det er en opfordring fra os i DF lokalforening, at der vises velvilje i denne sag, og det ligger os meget på sinde, at der bliver fulgt op på indslaget.

Publiceret: 04. August 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere