Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lyngby på rette spor

Niels Jørgen Christensen, Frederiksdalsvej 13, Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune holdt informationsmøde på DTU for 300 borgere. Det er opløftende, at så mange kommer til et oplysningsmøde, og det vidner om den store interesse for letbanen, som i 2024 forbinder Lyngby med omegnskommunerne helt ned til Ishøj og ikke mindst med DTU området, som er kommunens flagskib i Vidensbyen.

Letbanen bliver endnu et stort lokomotiv for Lyngby. Vores stærke udvikling, vi fik sat i gang med Vidensby projektet, vil blive underbygget til støtte for DTU, virksomhederne, handlen i byen, og vil give os mulighed for at komme vest og syd på med letbanen.

Aftenens indlægsholdere var inde på, at motorvejene er ved at sande til i trafik, og letbanen er vejen frem. Den vil kunne transportere mange mennesker hurtigt, og det vil påvirke huspriserne positivt og tiltrække arbejdspladser til kommunen.

I Lyngby-Taarbæk kommune får vi syv stationer. Alene på de to største stationer centralt i Lyngby forventes 7.000 passagerer dagligt. I hverdagene er der afgang hver 5. minut og om aftenen og weekenderne hver 10. min.

Der er altid modstandere mod fremskridt. Det er naturligvis godt for debatten, og er også med til at forbedre letbaneprojektet, men heldigvis kommer letbanen og den positive udvikling til Lyngby-Taarbæk.

Publiceret: 01. September 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt