Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lundtofteparken ser fremad til valget er overstået

Leif Luxhøj-Pedersen, beboerformand for Lundtofteparken
Afdelingsbestyrelsen i Lundtofteparken har nu afleveret vores bidrag til helhedsplanen for Lundtofte for de dele, som vedrører vores store bebyggelse og dets mange beboer. Planen er jo faktisk et katelog af muligheder, hvor vi i Lundtofteparken kan lide nogen af forslagene og ikke synes godt om andre.

Der er mange indlæg imod selve det og havde kørt denne proces. Det forstår vi ikke - det må altid være godt og få en masse muligheder på bordet og så bagefter finde ud af, om de har nogen gang på jorden.

Vi i afdelingsbestyrelsen er dog kede af flere af de meget negative indlæg, der har været om vores bebyggelse både fra nogle meget få beboere i vores egen bebyggelse og så fra folk, som ikke bor i Lundtofteparken, som åbenbart har en opfattelse af vores bebyggelse og dem, der bor der, som heldigvis ikke er i overensstemmelse med virkeligheden.

Afdelingsbestyrelsen i Lundtofteparken har i hele denne proces holdt sig til, hvad der evt. skal ske i vores bebyggelse og så lige rundt omkring os, det være sig planerne for Lundtofte Skole, byggeri på Atlas grunden og så udformningen af den kommende Letbane station.

Vi har ikke udtalt os om andre dele af Lundtofte, og det ville være befriende, hvis andre gjorde det samme, da det er et afdelingsmøde i Lundtoftparken, som skal drøfte disse spørgsmål og ikke et møde i grundejerforeningen eller andre foreninger. Sådan er beboerdemokratiet i vores land.

Vi håber, når røgen fra den kommunale valgkamp har lagt sig, at processen kan fortsætte på et mere fornuftigt debat niveau til gavn for de mennesker som bor i Lundtofte.

Publiceret: 08. Oktober 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt