Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Letbanens anlæg betyder dårlig busservice

Hanne Holm, Chr. X Allé 111, Kgs. Lyngby
Vi er flittige bruger af busserne i Lyngby, og vi er noget bekymrede for, hvad der skal ske med busserne, når letbanen skal anlægges. Det begynder jo allerede til næste år.

Vi havde håbet på nogle svar, da vi så at der i sidste uge var en sag på et udvalg om busomlægninger. Nu kan vi bare ikke se sagen mere - hvorfor kan vi ikke få besked om busdriften? I må da vide, hvad der sker!

Vi læste på kommunens hjemmeside, at anlægget af letbanen betyder rigtig meget for busserne, og der vil hele tiden komme ændringer, og det vil genere passagererne rigtig meget. Linje 182 og 183 skal måske kun køre to gange i timen i myldretiden, linje170 kommer ikke længere til Lyngby station, og det samme sker for linje 191 og 192. Det er godt nok dårlig service!

Og vi kan jo ikke tage letbanen, for den kører først fra 1024. Der må da være nogen i kommunalbestyrelsen eller forvaltningen, der kan fortælle os hvad der sker, så vi borger ved hvilken ringe service vi kan se frem til. Der er valg til november, og vi vil gerne have besked snart.

Publiceret: 07. September 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt