Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lad os få en samlet plan for affaldssortering i Lyngby-Taarbæk

Ole Holtz-Nielsen, kandidat til KB (V)

Der blev for nyligt i Virumhallerne afholdt et informationsmøde omkring affaldssortering for boligblokke. Der var mange fremmødte og rigtig mange spørgelystne borgere. Det sidste gjorde sig bemærket ved, at repræsentanterne for Lyngby-Taarbæk Forsyning ofte blev afbrudt med spørgsmål under deres præsentationer. Det var en sober stemning, og der blev talt pænt.

Det mest skuffende, og for en del af os også frustrerende, var den manglende sammenhængende plan for udbredelse af affaldssortering i kommunen. Da der blev vist fotos af affaldscontainere til almindelig dagrenovation, blev der spurgt til, hvornår den type containere også skulle benyttes. Det var der desværre ikke svar på. Der blev også spurgt til, om den storskraldsindsamling vi har i dag, vil blive nedlagt. Dertil var svaret blot, at det havde man i dag ikke planer om.

Den manglende planlægning af projektet og vision herfor har gjort, at flere af os benytter muligheden for at udskyde indsamling af nogle typer affald. Vi vil naturligvis gerne vide, hvor mange typer affald vi samlet skal sortere og ikke mindst, hvor meget plads vi skal afsætte til affaldscontainere. Vi vil ikke bruge penge på at indrette pladser til 8-10 containere, hvis vi om en-to år så bliver pålagt at skulle have endnu flere containere.

Giv os en plan og så vil vi gerne sortere affaldet, for vi er faktisk interesseret i at være miljøbevidste.

Publiceret: 03. Maj 2017 16:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere