Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kommunevalget nærmer sig - red Lyngby-Taarbæk

Else Johannessen, Fyrhøjvej 29, Kgs.Lyngby

Det er på tide, at der bliver renset godt og grundigt ud blandt politikerne i kommunalbestyrelsen.

For eksempel en udskiftning af de letbane-glade politikere, byplanudvalget og ikke mindst Simon Pihl Sørensen, som alt for længe har boltret sig i kommunalpolitik med ødelæggelse af grønne områder / byggeri for at tækkes virksomheder, DTU og studerende.

Venstres politikere fremstår pludselig åh så smilende, venlige, lovende men glemmer, at det var deres borgmester Simon P. Rasmussen, der satte grundskylden gevaldigt op, og som derfor er skyld i, at vi i dag har en meget høj grundskyld. De radikale og et par andre partier bliver forhåbentlig udraderet.

Den nye kommunalbestyrelse kunne dernæst tage en udskiftningsrunde blandt djøfferne på rådhuser, det ville givet kunne spare kommunekassen / skatteyderne for mange penge.

Der skal nye politikere i kommunalbestyrelsen, politikere, der ikke optræder arrogante, overlegne og bedrevidende over for borgerne, og så skal der indføres flere folkeafstemninger som for eksempel ved inddragelse af grønne områder til andre formål.

Borgerne skal have langt mere medbestemmelse, end tilfældet er i dag, selv om politikerne gerne tror, at de er små orakler. Den går ikke mere.

Publiceret: 13. September 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt