Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kan man være partiejer?

Mogens Friis, Langs Hegnet 39, Kgs. Lyngby
Redaktøren for Det grønne Område Lars Schmidt kalder mig for partiejer i sin artikel med De Nye Grønne, der ikke opstiller alligevel.

Selvfølgelig kan man ikke eje et parti – det er slet og ret noget vrøvl! Se Den Dansk Ordbogs definition her: “politiker, der leder et parti på en meget enerådig måde, sprogbrug nedsættende. Brugt om Glistrup.”

Intet ligger mig mere fjernt. Jeg er 100 procent for et direkte demokrati. Tværtimod har jeg i flere debatindlæg kritiseret kommunalbestyrelsen for at være udemokratisk og lede kommunen som et diktatur! Det gælder ikke mindst i letbanesagen og beskyttelsen af de grønne områder i kommunen.

Jeg har meddelt i en mail til Lars Schmidt, som svar på hans henvendelse til mig angående De Nye Grønne, at jeg trækker mig på grund af manglende tilslutning til listen DNG.

Det er ikke første gang, at man ser en tendentiøs redaktør for DGO – alle husker vel Sten Trolles ’trollerier’ af usandheder og forsøg på politisk indblanding i lokalpolitikken.

Min opfordring til Lars Schmidt skal være: vær afbalanceret og fair. Det har du endnu til gode at vise, at du er i stand til!

Avisen oser langt væk af din egen letbanebegejstring, fordi du tror, det vil gavne erhvervslivet og avisens egne økonomiske interesser.

Men virkeligheden vil vise noget andet!

Min opfordring til borgerne skal være, hvis I ikke ønsker letbanen, mere byfortætning og færre grønne områder, så lad være med at stemme på de opstillede partier!

Publiceret: 06. Oktober 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt