Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kære politiske kollegaer, fald ned, og se indad

Af Anette Skafte, spidskandidat til KB (DF)

Vi gik alle ind til det omtalte møde med borgmesteren med åbent sind og tanker om, hvad der mon kom på bordet.

Det, der var på dagsordenen, var en snak og et ønske fra borgmesteren om en samlet musketered angående tonen i debatten. Det blev faktisk, som Jette Grube skriver i sit indlæg, ret hurtigt ændret til at omhandle en kritik af redaktør Lars Schmidt.

Jeg gjorde selv opmærksom på, at jeg ikke kunne være med til sådan et åbent brev til Lars Schmidt.

Jeg kan ikke genkende Socialdemokratiets Simon Pihl Sørensens udlæg om, at det blot handlede om ”at beskytte de små partier, og dem, der ikke er repræsenteret i kommunalbestyrelsen - med at gøre opmærksom på, at også andre partier kunne have holdninger til en sag, man henvendte sig til avisen om. For at få en mere nuanceret og fair dækning af en sag, man synes er vigtig”.

Det har ikke interesseret dig tidligere, da Steen Trolle var redaktør. Da han var redaktør havde der nok været mere brug for det, du kommer med, end der nu, efter vores nye redaktør har taget over.

Faktisk kan jeg slet ikke genkende din udlægning, så hvis det virkelig var det, du mente, så beklager jeg, at jeg ikke fangede den.

At man nu går sammen om et åbent brev til min partikollega, synes jeg faktisk siger mere om jer end om Jette Grube, og det, hun har skrevet.

Så fald ned, og se indad, og tænk så over det motto, som var overskriften i Jette Grubes indlæg: Vær mod andre, som du ønsker de skal være mod dig.

Publiceret: 12. Maj 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere