Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: jeg er irritereret over, at vores politikere ikke kan finde ud af at hænge valgplakater lovligt op

Jonas Sodemann, Højløkken 50, Kgs. Lyngby
Jeg tillader mig lige at lave et lille indspark om den skov af valgplakater, der hænger rundt om i kommunen. Jeg kan ikke lade være med at blive irriteret over, at de politikere, der skal forvalte vores penge inden for kommunallovens rammer, ikke kan finde ud af at hænge deres valgplakater lovligt op.

Jeg har selv været rundt i en anden kommune for at hjælpe en ven med at hænge valgplakater op for ham og lærte der en del om reglerne. Så kære politikere i Lyngby-Taarbæk kommune. Tag og kig jer rundt i kommunen og få placeret jeres valgplakater lovligt.

Skulle der være nogle, der ikke kan huske reglerne, så skal plakater, der hænger mindre end 30 cm fra et fortov eller 50 cm fra en vej, sidde i mindst 230 cm højde.

Er der mere end de 30/50cm, så er der ikke noget minimumskrav til højde. Dog må plakaterne ikke være til fare for trafikken, ligesom de ikke må hænge i trafikskilte.

Til sidst vil jeg opfordre mine medborgere i kommunen til at kontakte den pågældende kandidat eller kommunen, hvis du ser en plakat, der ikke hænger lovligt. Kommunen kan kontaktes på lyngby@ltk.dk. De lokale byrådsmedlemmer kan findes på www.ltk.dk.

Publiceret: 15. November 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt