Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ja til udvikling med omtanke

Søren P. Rasmussen, kommunalbestyrelsesmedlem (V)

Vidensbyen har vist sig som en stor succes, der tiltrækker virksomheder, borgere og indtægter til kommunen og handelslivet i byen. For Venstre er det afgørende, at denne succes udnyttes med omtanke og at vi ikke bare siger ja til at bygge hvad som helst, hvor som helst.

Vi sagde nej til at sælge arealet mellem Trongårdsskolen og Klampenborgvej, da vi først ønsker at færdiggøre de mange projekter, der er i gang. Samtidig ønsker vi, at såfremt området skal udvikles, skal det berige området med spændende arkitektur og være af høj klimastandard.

Vi forsøgte også at stille større krav til lokalplanen for Andersen og Martini grunden, samt byggeriet på posthusgrunden i Virum. Desværre var der ikke flertal for dette, og det er nu naboerne, der kommer til at betale prisen og leve med den løsning, der blev vedtaget.

Liv i Lundtofte er et rigtig godt initiativ, som let kan køre af sporet, hvis vi ikke lytter til borgerne. Vi skal huske at stoppe op og lytte, således at vi kan udarbejde en klar vision for området, der definerer hvilken udvikling, der ønskes samt hvor.

For Venstre er det at stille krav ikke det samme som at sige nej til udvikling. Vi skal blot huske at sikre, at det sker i respekt for naturen og det grønne område vi bor i så vi ikke mister en af kommunens største værdier.

Den udvikling Venstre ønsker, skal være af høj arkitektonisk kvalitet og skal være med det formål, at udfylde de behov vi har i forhold til forskellige boligtyper samt daginstitutioner, skoler og plejeboliger.

Venstre ønsker at starte en dialogrække med alle, der ønsker udvikling med omtanke. Hvis du vil deltage, så send en mail til mig inden 1.marts på spr@ltk.dk. Så du kan give din holdning til kende og få indflydelse. Mødet planlægges afholdt medio marts.

Publiceret: 13. Februar 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere