Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Intet grønt parti i Lyngy-Taarbæk

Mogens Friis, Langs Hegnet 39, Kgs. Lyngby

Flere partier i kommunen påstår, at de er grønne partier, der vil beskytte de grønne områder imod byfortætning. De siger et, men gør noget andet i praksis, når de ikke går imod en fortsat byfortætning, og der samtidig råbes vækst, vækst og mere vækst!

Kan nogen sige mig, hvor logikken er?

Udpendlingen af medarbejdere fra etablerede virksomheder i kommunen lægger ikke nogen personskatter.

Erhvervsskatterne giver kun 2,8 procent af det samlede skatteprovenu for kommunen. Det er og bliver flertallet af de cirka 30.000 skatteborgerne, der betaler hovedparten – det kan ikke bortforklares!

At dømme ud fra den debat, der foregår, er der stor utilfredshed med den politik, der føres.

Når der tales om letbanen, skal den først og fremmest tjene erhvervslivets interesser, men det er udelukkende borgerne, der ikke har brug for den, der skal betale for den!

Hvorfor skal borgerne i øvrigt betale for den statslige institution DTU's letbane? Letbanen burde ikke være en kommunal opgave, men et rent statsligt projekt.

Flyder munden ikke over i floromvundne floskler, når politikerne taler om, at letbanen gavner hele landet? – Produktivitetskommissionen har slået fast, at det er bilismen, der sikrer mobiliteten på arbejdsmarkedet.

Hvis man vil have en forandring af den nuværende politik i kommunen, skal man overveje at stemme på nogle andre end de nuværende partier og tilslutte sig aktivt for et ægte grønt parti, der hverken er venstre- eller højrefløj, men helhjertet er for borgernes ønsker om en grøn kommune uden en letbane.

Publiceret: 28. Juni 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt