Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Intet at glæde sig til i Lundtofteparken

Robert Cole, Lundtofteparken 7,1,th., Kgs. Lyngby

Der er ikke, som formanden for Lundtofteparken Leif Luxhøj Petersen skriver, noget at se frem til, hvis de ’formørkede kræfter’ får lov til at blive hængende ved magten efter valget.

Det er langt fra rigtigt, når formanden for Lundtofteparken får det til at lyde som om, at bestyrelsen kan se muligheder i, at der bygges fire etagers byggeri på vores torv og på vores åbne arealer og ellers foretager en fortætning af de kvadratmeter, som vi har at boltre os på.

Lundtofteparkens beboere ønsker ikke, at der bygges ejerlejligheder og liberalt erhverv i Lundtofteparken, men kun at alt det smukke, vi har, bliver bibeholdt i det omfang, som det er muligt.

Det er i øvrigt en stor misforståelse, at det at bo alment skulle være for andenrangsborgere og at man kan løfte kvarteret ved at flette dyre ejerlejligheder ind i Lundtofteparken.

Det er pinligt at måtte sige det, men vores formand for Lundtofteparken er langt fra i tråd med, hvad beboerne ønsker, og måske kan det have en afsmittende virkning næste gang Leif Luxhøj Petersen er på valg som formand i Lundtofteparken.

At beboere og naboer til Lundtofteparken blander sig, er mere end forståeligt, for lige pludselig så har de en tætbygget ghetto klos op af deres hjem, hvis dette byggevanvid får lov til at udvikle sig efter valget.

Publiceret: 11. Oktober 2017 14:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere