Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ingen kan da tage Hans Nielsens storhedsvanvid alvorligt

Hans Henrik Clemensen, Højdevej 40, Virum
Det kan ikke undre, at Alternativets kvindelige spidskandidat Ditte Greisen har fået nok af Hans Nielsens soloridt.

Min oplevelse ved et opstillingsmøde i Alternativet først på året svarer nøjagtigt til hendes. Hans Nielsen førte sig frem som en konge ved det lille møde, som talte en fem-seks stykker og meddelte os, at han var sikker på, at han kunne blive borgmester.

På vej hjem fra mødet, tænkte jeg, at ingen da kunne tage den mands storhedsvanvid alvorligt. Hvorefter partiet gudhjælpemig i sin uudgrundelige visdom udnævner ham til spidskandidat. Dette bevirkede en prompte udmeldelse fra min side.

I halvfjerdserne kaldte nogle Fremskridtspartiet for en flok landsbytosser. Historien er vist ved at gentage sig - tilsyneladende.

Svar fra Hans Nielsen,

kandidat til KV17 (AL)

Alternativet har store ambitioner om at ændre verden, og det var grunden til, at jeg meldte mig ind.

Det var mit mål på mødet i marts at skabe gejst ved at vise, at vi i Alternativet faktisk ville kunne gøre en stor forskel i Lyngby-Taarbæk.

Hvis vi fik et rigtig godt valg og blev tungen på vægtskålen, kunne vi endda være heldige at få borgmesterposten.

Vi fik ikke et rigtig godt valg, men dog et bedre valg end Alternativet i vore nabokommuner, og vi var kommet i kommunalbestyrelsen med blot godt 10 procent flere stemmer.

Hvis flere i Alternativet havde haft de samme store ambitioner, som jeg havde og var gået lige så aktivt ind i valgkampen, ville vi uden tvivl være kommet ind i kommunalbestyrelsen.

Publiceret: 24. November 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu