Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ingen hjælp til beboerne

O.K. Jensen, Akademivej 15,Kgs. Lyngby
Boligselskabet vil rive Fortunen Øst sportshaller ned uden at spørge Beboerdemokratiet, om de ønsker dette. Jeg skrev til Tilsynet med Almene boliger som skal påse boligselskaberne overholder Almenloven, ” at nedrivning uden beboergodkendelse, er i strid med loven. Og hvad svarede Kommunen så til det ??.

Efter et kommunalt vissevasse svar skrev jeg tilbage ” Klagen handler alene om Boligselskabet ønsker at rive beboernes sportshaller ned, og det uden at beboerne har stemt til fordel for det. Tilsynet er oplyst at det er i strid med Almenloven § 37. Til det skrev Tilsynet at ” beboerdemokrati er bredt dækkende”, Jeg spurgte om svaret var Tilsynets endelige afgørelse.

Kom der så et svar på det ??. Nej det gjorde der ikke, for når kommunen ikke oplyser, at de har truffet en endelig afgørelse, kan Ombudsmanden ikke gå ind i sagen.

Da kommunen ikke har svaret på, om de har truffet en endelig afgørelse, har jeg henvendt mig til Ombudsmanden. Kommunen har pligt til at besvare en henvendelse i henhold til Forvaltningsloven.

Nu har vi så til gode at se hvad kommunen vil besvare Ombudsmandens henvendelse med. Lyngby Taarbæk kommune vil gøre meget, for at holde han væk fra at trænge ind i Kommuneborgen, for der våger den sorte samvittighed.

PS. Jeg vil senere besvare Eliasen fra Lyngby Boligselskab, hvis den gamle redaktør vil stille spalteplads til min rådighed.

Publiceret: 07. September 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt