Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: I Venstre overholder vi skatteløfter

Martin From, kandidat til KB (V)
I DGO 12. september skriver Thomas Frederiksen, kandidat til KV17 (LA) under overskriften “Skatten skal længere ned” et svar til Socialdemokratiet, hvor Thomas Frederiksen bruger en masse argumenter for, at skatten skal længere ned, hvis det står til LA.

Desværre er det den sædvanlige omgang varm luft fra LA, for sidenhen er netop LA løbet fra alle løfterne om sænkning af skatterne i Lyngby-Taarbæk.

Mindre end en uge efter læserbrevet i DGO fravalgte LA at arbejde med et borgerligt flertal for skattelettelser, og stemte i stedet sammen med det socialistiske flertal for at udskyde skattelettelser til der, hvor peberet gror, i førstebehandlingen af det kommende budget for kommunen.

Pludselig fik LA travlt med at argumentere imod skattelettelser. Forstå det, hvem der kan!

Venstre har derimod udarbejdet et budgetforslag, hvor der ud over lettelser i personskatterne, massive investeringer i renoveringer af skoler og daginstitutioner også er afsat penge til fuld regulering af løn- og prisfremskrivning på alle områder for kommunens ansatte.

I flertallets budget er der nemlig kun budgetteret med 3/4 fremskrivninger, hvilket vil betyde nedskæringer af varme hænder i institutionerne og på vores plejehjem.

Hele Venstres budgetforslag inklusiv skattelettelser er lagt frem på vores hjemmeside med beskrivelse af de enkelte områder på www.venstre-ltk.dk.

Regeringen har besluttet, at der gives et tilskud fra Christiansborg, hvis kommuneskatterne sænkes. Det er derfor en enestående chance for at give borgerne i Lyngby-Taarbæk en skattelettelse, hvortil vi de første år får et stort tilskud.

Især set i lyset af den aftale, der blev indgået for knap fire år siden om at sænke skatten, burde også LA overholde den aftale og stemme for Venstres budgetforslag - hvis man altså vil give borgerne reelle skattelettelser og ikke blot varm luft.

Publiceret: 03. Oktober 2017 14:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere