Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvorfor mon staten vil trække sig ud af Letbaneselskabet så sent?

Annette Schubert, Thorsvej 17, Kgs. Lyngby

Hvorfor mon staten vil trække sig ud af Letbaneselskabet så sent i forløbet? Hvad er der talt på lukkede møder? Hvad skal vi lægge i udtalelsen om, at det skyldes de aktuelle fordyrelser af projektet?

Jeg tolker det som, at staten har en forventning om, at det ikke stopper her, og der er en risiko for, at økonomien løber løbsk.

Jeg håber derfor, at vores politikere vil bruge deres weekend på at beslutte hvor risikovillige, de er med kommunens økonomi og dermed borgernes fremtidig velfærd, inden de mandag morgen skal stemme ja eller nej til statens udtræden af Letbaneselskabet.

Stem nej - det sker der jo ikke noget ved - vel? Hvis budgettet er så solidt, som man har givet udtryk for, så trækker statens sig jo ikke alligevel, og så honorerer de den forpligtelse, de tidligere har indgået.

Vælger staten at trække stikket ved et nej, så kan I politikere sove godt om natten, fordi I ved, at et eventuelt fremtidigt økonomisk morads ikke blev tørret af på kommunens borgere i yderligere udstrækning end allerede besluttet.

Publiceret: 08. Marts 2018 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt