Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvem styrer planerne for byggeri?

Af Ib Steen Olsen, Syrenvænget 29, Virum

Kære borgmester. Tak for et fyldigt og afbalanceret svar vedrørende højden på nye byggerier her i kommunen. Det kan undre, at ikke andre af partierne, der er repræsenteret i byplanudvalget, har benyttet lejligheden til at orientere om deres opfattelse.

Ikke mindst i betragtning af beslutningen i byplanudvalget om at bygge i otte etager meget tæt op ad Virumgård med eksisterende lavt byggeri i to etager, ifølge lokalplan 261.

Det forlyder, at Konservative ved behandlingen i byplanudvalget foreslog tre etager. Men blev stemt ned. Er det muligt at få tilhængerne af nyt byggeri i otte etager til at stå frem og blot med nogle få ord forklare deres opfattelse af omfanget af nyt byggeri i eksisterende villakvarterer?

Normalt er byggeri ikke højt på dagsordenen, når der er valg i kommunen. Men med den store byggeaktivitet og risikoen for at reducere kommunens grønne image, er emnet blevet meget aktuelt. Det er derfor rimeligt, at partierne frem mod det kommende valg viser, hvor de står. Og ikke blot med generelle udtalelser, men helt konkret.

Borgmesteren er gået foran, men hvad med andre medlemmer af kommunalbestyrelsen – tør I ikke, er det ligegyldigt, eller har I ikke nogen opfattelse?

Publiceret: 06. April 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt