Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Har Venstre ændret holdning til byggerier?

Claus Bøgh Svenningsen, kandidat til KB (NB)
Det skal stå helt klart for borgerne at Nye Borgerlige Lyngby-Taarbæk ikke ser flere høje byggerier, byfortættelse, letbane og indskrænkelse af de grønne områder som en positiv udvikling vores kommune.

Vi ønsker tværtimod at bevare en kommune med lav og spredt bebyggelse, med grønne områder, ro, fred og frisk luft.

Det er vores oplevelse at Venstre har ændret holdning til byggerier i kommunen, fra at være pro byggerier er man nu blevet imod. Vi mener selvfølgelig at det er positivt, hvis Venstre ikke længere vil bygge, men hvad skyldes ændringen?

Hvad tænker Venstre i forhold til økonomien bag letbanen - den forudsætter byggeri. Det kan virke lidt underligt at Venstre kan være for Letbanen og imod byggeri?

Stemte Venstre imod kommuneplanen, som er grundlag for alle byggerierne i kommunen?

Vedr. Lundtofte’s helhedsplan var det vores opfattelse at alle andre partier end Venstre stemte for at høre borgernes mening, således at der på baggrund af høringssvarene kan laves en helhedsplan?

Da der blev solgt til Novozymes foreslog Venstre så at resten af området skulle holdes fri for byggeri? Eller er det først nu - længe efter aftalerne er indgået?

I Nye Borgerlige mener vi afstanden mellem kommune og borger er for stor og vi ønsker at beslutningerne bliver taget tættere på borgerne. Det vil kun være ret og rimeligt at omfattende byggerier, der vil have uoprettelige konsekvenser for kommunen, kommer til lokale folkeafstemninger.

Publiceret: 07. August 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt