Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Har Konservative fået valgkuller?

Af Alice Kirk Binns, kandidat til KB (V)

28. juni konkluderer Magnus Von Dreiager (K), at Venstre ikke vil sikre ungdomsboliger. Hans fuldkommen forkerte postulat siger mere om Konservative end om Venstre, der netop vil lytte til de mange indsigelser imod byggehøjden og søge løsninger, som tilgodeser flest mulige.

At reducere med en etage kunne både imødekomme mange af indsigelserne og - bedre sent end aldrig - sikre ungdomsboliger.

Jeg tillader mig lige at skrue tiden tilbage til 2013, hvor Venstre tog initiativ til at lave en boligaftale, der skulle sikre 1.500 nye studieboliger i indeværende periode. Året efter, hvor Konservative havde vundet borgmesterposten, var der ikke kommet gang i arbejdet. Andre sager, for eksempel Dyrehavegaard, blev åbenbart prioriteret.

Under overskriften “Venstre vil lave container-boliger til studerende” beskrev DGO 23. oktober 2014 et forslag fra Venstre om, hvordan man hurtigst muligt kunne skaffe flere end 1.000 DTU-studerende tag over hovedet. De studerende var positive - i modsætning til flertallet i kommunalbestyrelsen. Inden vi kunne nå at stave til ”hjemløs”, blev også dette forslag fejet af bordet. Det betyder nemlig mere for Konservative og Socialdemokratiet plus støtter at skrotte Venstres initiativer end at lytte til borgerne.

Det er tankevækkende, at Magnus Von Dreiagers parti her i 11. time har fået travlt med at etablere ungdomsboliger, når det ikke har hastet i de seneste treethalvt år. Er Konservative mon pludselig vågnet op med et anfald af valgkuller over alle de valgløfter, som ikke er blevet indfriet?

Publiceret: 03. Juli 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt