Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Godt gået, SFO

Dorthe la Cour, formand for børne- og ungdomsudvalget (K)

På baggrund af et spørgsmål til forvaltningen er vi politikere lige blevet orienteret om, hvor meget der heldigvis foregår i vores skolefritidsordninger i kommunen.

SFO byder på bevægelse og boldspil, kreative værksteder, brætspil, bål-aktiviteter, uforpligtende café-spisning og meget mere. Det er jo ingen hemmelighed, at skoledagen er blevet lang for børnene. Og for næsten alle de mindste børn i Lyngby-Taarbæks skoler omfatter skoledagen også SFO. Det er derfor vigtigt, at SFO tænkes som en del af skolen – men at aktiviteterne adskiller sig fra skolen, og at de understøtter børnenes kreative dannelse. Og det gør de!

For mig er det et bevis på, at vores skolefritidsordninger netop bruges til at gøre den samlede skoledag bedre. ”Stjæl” gerne ideer hos hinanden. Der er så meget godt at lade sig inspirere af, og som kan gøre SFO et endnu bedre tilbud.

Jeg vil gerne sige tak til de mange pædagoger og medarbejdere i skolefritidsordningerne, som gør hverdagen bedre for vores mindste skolebørn. Fortsæt endelig det gode arbejde – også de vigtige og nødvendige samtaler med børnene, som bidrager til at gøre dem mere selvhjulpne.

God sommer!

Publiceret: 02. Juli 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt