Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Gem ikke de ældre væk

Didde Laustsen, Gammel Jernbanevej 5, Kgs. Lyngby

Et plejehjem i Lyngby, nærmer betegnet på Klampenborgvej, ville ikke bare være godt for beboerne på plejehjemmet, men såfremt også for pårørende.

De ældre, som bor på plejehjemmet, vil ikke være isoleret fra resten af omverden, men dog snarer komme tættere på byen og på folkene, som bor der. Hjørnet på Klampenborgvej har placering på den lille mark tæt på Trongårdsskolen og Lyngby knold, som praktisk nok er ejet af kommunen. Dette ville være et oplagt sted at placere et plejehjem for de ældre i vores kommune.

Det er tæt på både butikker og det er trafikeret, både med børn og unge som også er i området. Med så meget aktivitet i området vil der hurtigt kunne komme noget af tale om for de ældre, og det er jo kun positivt at de taler med hinanden og nyder tilværelsen.

Som en lille pointering til dem i Hvidegårdsparken som har kommenteret på dette emne, har jeg bare at sige: Det må da være rart ikke at skulle til at flytte så langt væk, men blive i vante omgivelser, når I en gang selv kommet op i alderen. Man kan jo ikke komme uden om, at vi alle bliver ældre en dag, og vi vil alle gerne nyde vores gamle dage på bedst muligvis.

Jeg synes, det er forkert at gemme ældre og demente væk, det er ikke i orden. Den bedste medicin er samværet med andre mennesker.

Publiceret: 23. Juni 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt