Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Gæt en borgmester – den store valgquiz!

Ole Mathiesen, Høtoften 20, Virum
I DGO’s store portrætserie med de tre borgmesterkandidater, har den ene - hvem mon - udtalt følgende: “Jeg er optaget af det borgernære, om fliserne ligger ordentligt, om der er luget ukrudt på fortovet, at der ikke er huller i vejene”.

Ja, hvem mon fremhæver ovenstående om sig selv? Nå, nu skal det ikke blive for svært, det er såmænd den siddende borgmester, altså hende, som allerede har haft fire år til at leve op til udsagnet.

Den første lørdag i november delte borgmesteren sammen med andre fra sin liste, grønne balloner ud foran Netto i Sorgenfri. Formentlig har der været varm luft i ballonerne, for havde borgmesteren efter seancen taget en tur rundt i bydelen på blot en halv times tid, ville hun have set et utal af knækkede fliser, overmalede bænke og beskidte vejskilte. Dertil hullede veje og masser af ukrudt på fortove og vejhjørner, for eksempel der, hvor kommunen har placeret genbrugskuber. Til sidst kunne borgmesteren så have taget turen tilbage til rådhuset langs med Lyngby Sø, på det, som kaldes Søpromenaden. Strækningen fra Sorgenfri Torv til Rustenborgvej - via den populære Lyngby Havn - er intet mindre end en skandale. Alt er ramponeret, nedslidt og i et forfald, som vidner om mange, mange års laden stå til.

Men i næste uge er der jo så kommunalvalg.

Publiceret: 11. November 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu