Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Følg med, Dorthe la Cour"

Anette Skafte Lokalformand DF & KV17 kandidat Askevænget 29 3.th 2830 Virum

Den 20. december 2016 havde en ung pige et læserbrev i DGO, hvor hun prøvede at få politikerne til at lytte. Hun skrev blandt andet nedenstående.

”Jeg hedder Anna-Sophie Fenger Høegh-Guldberg og går i 9.v på Trongårdsskolen. Udover det er jeg medlem af Pigeprojekt Modstrøm, som er et projekt for en gruppe af unge udsatte piger i Lyngby. Modstrøm er konstant lukningstruet, og vi får kun grønt lys og økonomisk bevilling for et halvt år ad gangen”.

Nu har La Cour måske endelig efter en måned fået tid til at læse gamle aviser igennem for derefter at besvare et af mine indlæg. Men så kunne du måske lige have sat dig ind i den rette sammenhæng.

Dansk Folkeparti er rigtig nok ikke med i dette budget, men det betyder jo ikke, at vi ikke har været enige i mange af de ting, der var med i budgettet, det blev der faktisk også sagt på kommunalbestyrelsesmødet.

Hvis der er noget Dansk Folkeparti støtter op om, så er det netop de sårbare unge og børn.

Så kære Dorthe la Cour: det kan godt være du har haft travlt med flytningen som afhopper, men giv dig lige tid til at følge med, hvis du vil kommenterer på andres indlæg.

Publiceret: 10. Januar 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt