Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Engelsborgskolens bestyrelse arbejder for trivsel og faglighed

Julie Kock Clausen, formand for Engelsborgskolens bestyrelse

Borgere og politikere har i DGO debateret konsekvenserne af ét skoledistrikt for Engelsborgskolen og ét fælles for kommunens øvrige skoler. Jesper Munch Hansen, der bor på Kløvervænget 200 meter fra skolen og Susanne Møller-Hansen fra Nybrovej et par hundrede meter fra Engelsborgskolen har begge - med rette - udtrykt deres frustration over at kunne se frem til at hhv søn og datter kan få en skolevej gennem Lyngby frem for at få plads rundt om hjørnet.

Jesper Munch Hansen skriver, at Engelsborgskolens bestyrelse har nedlagt veto mod at der oprettes mere end fire spor og at bestyrelsen dermed nægter at betjene kommunens borgere. Han skriver endvidere, at skolen taler for de elever og forældre, som allerede har en plads på skolen og kun ønsker fire spor på skolen.

Det er en misforståelse. Engelsborgskolens bestyrelse valgte at sige nej til forlængelse af forsøget med ét stort skoledistrikt. Baggrunden var, at vi havde udsigt til at blive en elastikskole, hvor vi det ene år ville have 4 spor og det næste 5 - med store konsekvenser for planlægningen både for de fysiske rammer, personalemæssigt og logistisk. Vi har altså ikke nedlagt veto mod fem spor og kun ønsket fire.

Som skolebestyrelse arbejder vi for at støtte ledelsen og det øvrige personales bestræbelser på at skabe trivsel og et solidt fagligt niveau på skolen. Antallet af spor på skolen, hvor stregerne i distrikterne skal sættes og hvilken skole man henvises til - selv med

200 meter til Engelsborgskolen - er op til kommunalpolitikerne.

Publiceret: 01. November 2017 10:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt