Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Dyrehavegård lige dyr nok

Af Jette Grube, kandidat til KB (DF)

Hvor mange timers hjemmepleje har Dyrehavegård kostet?

Først og fremmest er jeg glad for, at der nu er sat punktum på den årelange strid mellem Lyngby-Taarbæk Kommune og forpagteren på Dyrehavegård.

Det har ikke været kønt at se på for at sige det lige ud, de seneste år har det mere mindet om personlig forfølgelse. Tilbage i 2013 og 2014 kostede det alene i advokatbistand Lyngby-Taarbæk Kommune 1.4 mio. kr. Dette var dog inklusiv udfærdigelse af den nye forpagteraftale.

Siden da er der gået to-tre år og flere retssager. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad den endelige regning bliver gjort op til. For slet ikke at tale om hvad det har kostet Lyngby-Taarbæk Kommunes forvaltning internt. De 1,4 mio. kr. var kun til advokatudgifter.

Lad mig lige kort konstatere, at for én mio. kr. kan man få 3.000 timer hjemmepleje.

Så vil jeg lade det være op til læseren af dette læserbrev selv at regne ud, hvor mange timer hjemmehjælp denne ”lille” tvist har kostet borgerne i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Jeg håber, at man næste gang tænker sig en lille smule ekstra om, inden man kaster sig ud i en åben krig med en samarbejdspartner, man selv har valgt at tage med til bordet.

Publiceret: 31. Marts 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt