Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: DF sår tvivl om pigeprojekt

Dorthe la Cour (K), Formand for Børne- og Ungdomsudvalget, Medlem af Økonomiudvalget og Kultur- og fritidsudvalget

Pigeprojektet Modstrøm fortsætter som hidtil. Der er både i år og i de kommende fire år afsat penge på budgettet til projektet, og jeg har ikke hørt nogen i kommunalbestyrelsen tale om lukning af projektet – tværtimod. Der har længe været bred politisk opbakning til pigeprojektet – nu også fra DF, som endda ikke er med i budgettet.

Den eneste politiske røst, der taler om lukning af pigeprojektet Modstrøm, er Dansk Folkeparti. Jeg synes ganske enkelt ikke, det er i orden at så tvivl om dette vigtige projekt blot for at få en overskrift i DGO. Dansk Folkeparti er repræsenteret i kommunalbestyrelsen, og en enkelt opringning eller en mail fra dette medlem til forvaltningen kunne have opklaret sagen. Så kunne Dansk Folkeparti have skrevet en positiv historie med rod i virkeligheden – nemlig at Modstrøm fortsætter og er sikret flere år frem i tiden.

I stedet vælger Anette Skafte helt unødigt og i strid med fakta at skabe utryghed om projektet ved at insinuere, at nogle politikere skulle have til hensigt at nedlægge Modstrøm. For nu at bruge Anette Skaftes egne ord: det er så kedeligt og småligt.

Alligevel er jeg enig med Anette Skafte i én ting: At forebyggende tilbud til sårbare unge skal forsætte. Det gælder dog ikke kun unge, men også børn. Derfor har budgetforligspartierne – hvor Dansk Folkeparti ikke er med - netop valgt at fokusere på en bred øget forebyggende indsats over for både børn og unge i de kommende år.

Publiceret: 08. Januar 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt