Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Det handler ikke om flygtninge, men om os danskere

Anette Skafte, lokalformand DF spidskandidat KV17

Jeg har på fornemmelsen, at Sofie Carsten Nielsen ikke læser eller hører hvad der bliver skrevet eller sagt. Men i stedet for kommer med påstande om, at jeg peger fingre, puste til ilden, og bruge flygtninge som syndebukke, at jeg prøver at ignorere de flygtninge der kommer til Danmark. 

Der er ingen der ignorere flygtninge, for det kan ikke lade sig gøre. Jeg behøver ikke at puste til noget ild, alt det klare de selv.

Faktisk har det slet ikke noget med flygtninge at gøre, når jeg kommer med mine holdninger omkring boligplacering af flygtninge. Det handler om os danskere, om vores hverdag, om tryghed, om hvordan vores land og vores værdier ændre sig på grund af den massive indvandring vi de sidste år har været vidne til. Danmark er dansk og skal vedblive at være dansk og ikke multikulturelt eller for den sags skyld muslimsk.

Ifølge officielle tal, så er der områder i Danmark, hvor indvandrere og efterkommere fra ikke vestlige lande allerede er i flertal. Det er ikke hvad Dansk Folkeparti ønsker for Danmark. De flygtninge som er kommet til Danmark skal hjem igen.

Det er vi helt klart uenige om, men hvis vi ikke værner om vores egne borgere om vores fælles hjem.. Danmark, så bliver det vores børnebørn og deres børn der skal leve med at være i mindretal i eget land.

I dag er der ikke længere fastsat grænser for, hvor længe en flygtning kan bo i en midlertidig bolig, og de modulboliger/pavilloner man opfører i dag er så gode, at man sagtens kan bo der til det bliver ens tur i boligkøen.

Jeg har en klar holdning til boligplaceringen af flygtninge, og har også flere gange fremsat forslag til løsninger, som er helt fair. For som Sofie selv skriver, så handler det jo ikke om at favorisere flygtninge fremfor danskere.

Når flygtninge kommer til kommunen bør de derfor så vidt muligt indkvarteres i modulbyggeri/

pavilloner, som sikkert også er billigere end de andre løsninger man kommer med.

Fra dag 1. skal de betale (som alle andre) for at komme på venteliste hos de forskellige boligorganisationer, på lige fod med de danskere som også mangler eller søger en anden bolig.  

Kære Sofie tak for dit indlæg i vores lokale avis, det er flot, at du som bor på indre Nørrebro i Københavns kommune kan fortælle hvad vi borgere som bor i Lyngby-Taarbæk kommune ønsker, og tilmed har den frækhed at pådutte os, at vi ligefrem skal være taknemmelige.

Men ja lad os stå sammen som dansker, og genskabe vores samfund, som vi kendte det, lad os huske på at vores land er dansk, og med sammenhold kan vi beholde det.

Det skylder vi vores børn og børnebørn, det skylder vi alle danske borgere.

Publiceret: 17. Februar 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere