Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Der mangler et stop på Buddingevej

Nils Peter Astrupgaard, Snerlevej 1, Kgs. Lyngby
Pihl & Søn samt de andre kontorbygninger på Ulrikkenborgskolens gamle område har været lukket et stykke tid. De endeløse bilkøer på Nybrovej tager sig et pust - til der igen bliver aktivitet. Helvede bryder løs, når der igen bliver besatte kontorer og nu med tvangsudkørsel til Nybrovej fra Fort kvarteret samt Kærmindevej m.fl., når letbanens hegn kommer op på Buddingevej.

Med rillespor i Buddingevej kunne udkørselsproblemerne minimeres - det hjælper dog ikke på trafikbelastningen, hvilket et stop på letbanen ville.

Buddingevej er det længste stræk på letbanen uden et stop. Før år 2000 stoppede 200S, men stoppet blev sløjfet pga. for få passagerer.

Nu har situationen ændret sig og selv under letbanens tilblivelsesproces var Pihl-området udbygget og trak megen ekstra trafik. Siden er også VUC/HF, ældrecenteret på den gamle statsskole samt nogle mindre etagebyggerier kommet til. Antallet af potentielle brugere er steget stærkt, men det har ikke forårsaget planlægning af endnu et stop på letbanen.

Både SF og Konservative har påpeget, at der er et problem. Potentielle brugere af ovennævnte institutioner og bygninger tager ikke først til Lyngby station for at gå tilbage - de tager bilen i stedet - og det er det, som er problemet.

Publiceret: 12. Juli 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere