Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Debatten om letbanen forvrides

Henrik Brade Johansen, M-KB (R)

Det er imponerende, hvordan en ret lille, men yderst ihærdig gruppe bombarderer DGO med læserbrev efter læserbrev mod letbanen.

Det er de naturligvis i deres gode ret til, men jeg synes, at det er ærgerligt, hvis debatten forvrides, fordi der mangler oplysninger om de faktiske forhold omkring projektet, hvad enten det drejer sig om banens sikkerhed, økonomi, anlægsperiode etc.

Derfor er det på tide, at kommunen tager initiativ til et borgermøde om letbaneprojektet, sådan som det ser ud i dag, hvor projektet er vedtaget af et enigt folketing og af 10 enige og en 2/3 enig kommunalbestyrelser, og hvor anlægget er i udbud.

Vi har i kommunalbestyrelsen fået en god orientering af Letbaneselskabet med mulighed for at spørge grundigt ind til projektet. Den mulighed bør udstrækkes til alle borgere.

Jeg tror ikke, at det vil få kritikken til at stoppe, blandt andet fordi det ikke er alle spørgsmål, der findes entydige svar på.

Men jeg håber, at det kan luge nogle misforståelser og fejlagtige oplysninger af vejen, så debatten kan komme ind på et mere frugtbart spor end i dag. Samtidig kunne det være rart at høre, hvad vores erhvervsliv og handel mener om projektet.

Publiceret: 21. April 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere