Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Debat mangler fokus på handicappede

Arne Christensen, kandidat KV17 (SF)
Der er fuld gang i debatten frem mod det kommende valg af kommunalbestyrelse i Lyngby-Taarbæk Kommune, men hvor er debatten om handicappede?

Jeg har deltaget i en række valgmøder, og der har kun været fokus på handicapområdet på det valgmøde, som blev holdt på Sorgenfriskolen. Der er også meget langt mellem læserbreve i DGO om handicap.

I forrige periode, hvor vi havde en Venstre-borgmester og oplevede de første år efter kommunalreformen, blev der talt meget om, hvor dyrt handicapområdet var, dyre enkeltsager mv. Der blev gennemført mange besparelser på området.

Hvor er debatten i år? Hvad mener kandidaterne om handicapområdet?

I SF mener vi, at handicapområdet er en del af kærnevelfærden, som mange taler om at vi skal værne om. Når de andre partier taler om kernevelfærd, så taler de typisk om børn (daginstitutioner), skoler og ældre (hjemmehjælp og plejehjem). Vi i SF mener, det er vigtigt, vi husker, at forholdene for handicappede også er en del af den kærnevelfærd, som vi alle ønsker at fastholde og forbedre. Der findes børn og unge med handicap, voksne med handicap og ældre med handicap, men hvor er debatten om handicappedes velfærd i valgkampen?

Jeg kæmper for at alle også handicappede skal have et aktivt liv med indhold og udfordringer samt livskvalitet.

Publiceret: 12. November 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu