Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: De konservative digtekysers fup

Alice Kirk Binns, kandidat KV17 (V)
Kære Ole Brødholt

Af respekt for DGO’s læsere vil jeg tillade mig at rette de mange fejl, som dit læserbrev, ’Sure rønnebær på Venstres valgprogram’, er behæftet med.

Det er svært at se sammenhængen mellem rubrik og brødtekst, men meningen er vel også bare, at du som medlem af ’Klubben for Konservative Digtekyser’ er udset som den næste i rækken til at digte en sviner om Venstre.

Du (eller din ghostwriter) skal dog ha’ ros for at bringe en halv sandhed i hele dit smædeskrift.

For ja, Venstre har det med at gå egne veje, hvis et eventuelt samarbejde vil være til skade for kommunens borgere, sådan som Dyrehavegård-skandalen er et sørgeligt eksempel på. Her samarbejdede V i øvrigt med DF, EL og Radikale om at stemme imod chikanen af Carsten Valentin. Men K, LA, S og SF fik desværre flertal til at indlede den for skatteborgerne økonomisk kostbare heksejagt på forpagteren.

Du skriver, at Venstre i årevis har arbejdet på at få solgt nogle grønne områder. Fup! Venstre gik i 2013 til valg på at frede totredjedele af Dyrehavegårds jorde, og sådan er det blevet. Venstre ville kun bygge et plejecenter og ikke plastre hele området mellem Trongårdsskolen og Klampenborgvej til med byggeri, sådan som det sker nu takket være det parti, du i hvert fald i sidste uge var medlem af.

At dit medlemskab af Venstre sluttede brat i 2013 er også fup. Du var jo til generalforsamlingen 27. februar 2014, hvor du og dine kumpaner fra la Cour-slænget ikke ligefrem høstede bragende bifald for jeres rævekager og måtte gå derfra som slagne soldater. Så din fabel om, at ”Søren P. Rasmussen kørte alt og alle i partiet over med en traktor” er også rendyrket fup.

Når du ’genopfrisker’ Venstres hukommelse på de forslag, partiet har stået bag for ikke så mange år siden og nævner ’Bilka på Dyrehavegårds jorde’, må jeg bare dømme det dobbeltfup med pil opad. Fakta er, at der kun har været talt om at lægge en Bilka på Firskovvej der, hvor genbrugspladsen blandt andet ligger, men den vej har sågu da aldrig været en del af Dyrehavegårds jorde.

Det er igen fup, når du vrøvler om ”et Venstreforslag om et nyt superligastadion på Dyrehavegårds jorde”. S og V samarbejdede om at få Dyrehavegård-projektet med i den analyse, som PwC udarbejdede forud for en offentlig høring om Lyngby Idrætsby.

På baggrund af analysen valgte Venstre at kræve Dyrehavegård-projektet ud af høringen og gik i samarbejde med Konservative om stadionhøringen.

Guddødemig om ikke du slutter af med mere fup om, at du ”de seneste fire år har været medlem og bestyrelsesmedlem hos de konservative”.

Er du mon blevet fejlciteret i den DGO-artikel publiceret 17. marts 2014, der oplyser, at du nu vælger at lægge dine kræfter i bestyrelsen hos Liberal Alliance i Lyngby-Taarbæk?

For sandheden er jo, at du på mindre end fire år har været medlem af tre forskellige partier, og så er det forståeligt, at du kommer til at blande tingene voldsomt sammen.

Ikke desto mindre må et godt råd fra mig til dig være, at du skal værne om din troværdighed. Det er den, du skal leve af i dit civile erhverv.

Publiceret: 08. November 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt