Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: DAB’s sandheder med modifikationer

Jan Kaspersen, M-KB og kandidat KV17 (K)
og Ib Carlsen, M-KB og kandidat KV17 (S)
Når Simon Florian Hansen udtaler sig om parkeringsordningen i Den Selvejende Boligorganisation Carlshøj B, i Det Grønne Område, glemmer han måske at tage sin egen direktør i DAB og sin egen chefjurist og advokat i ed.

Som tidligere nævnt er DAB’s direktør Niels Olsen i referat fra møde med direktionen i Lyngby-Taarbæk Kommune 17 august 2016, citeret for følgende: ”En ikke lovlig etablering, som kommunens myndighedsfunktion har behandlet.”

Ligeledes har DAB’s chefjurist, advokat Lene B. Rasmussen, i en mail til undertegnede i foråret 2016 skrevet følgende: ”At DAB måtte erkende, at afdelingsbestyrelsen i Carlshøj B, ikke havde den fulde råderet over arealet.”

Som tidligere nævnt har Lyngby-Taarbæk Kommune og Nordsjællands Politi underkendt den private parkeringsordning.

Os bekendt er et efterfølgende forsøg på etablering af en ny privat parkeringsordning i Den selvejende Boligorganisation Carlshøj B strandet, idet en stor del af de parkeringspladser, der skulle indgå en denne nye ordning, ikke kunne opfylde Lyngby-Taarbæk Kommunes krav omkring forholdet mellem udlagt privat fællesvej og privat grund. Kravet til alle p-pladser, om at mindst 4,60 meter af p-pladserne skulle ligge på privat grund, kunne ikke imødegås.

I juristens indlæg bekendtgør han, at det ikke er lykkedes for DAB at få oversigtslister vedrørende parkeringsafgifter fra Blue Park. Det stemmer ikke overens med indholdet i mailkorrespondance mellem skadelidt borger og juristen fra DAB dateret 2. august 2017 kl. 12.50, hvorfra vi tillader at citere. Juristen fra DAB skriver følgende: ”Ved en gennemgang af vores oplysninger over udstedte parkeringsafgifter, kan vi ikke genkende det oplyste registreringsnummer.”HAR DAB OPLYSNINGER ELLER HAR DAB IKKE OPLYSNINGER OVER UDSTEDTE KONTROLAFGIFTER ?.”

Taler Simon Florian Hansen med to tunger, når han på den ene side i fuld offentlighed bedyrer, at det ikke er lykkedes DAB at få oversigtslister samtidig med, at han overfor skadelidt borger oplyser, at man har oplysninger over udstedte parkeringsafgifter.

Når juristen fra DAB bedyrer, at DAB på egen initiativ har foranlediget tilbagebetaling af to kontrolafgifter, er det en sandhed med modifikationer, idet der foreligger dokumentation fra skadelidte borgere med løfter om politianmeldelse.

Det kan nogle gange være svært at holde rede på fakta i en så kompleks sag.

Publiceret: 13. Oktober 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere