Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Borgernes bekymringer om letbanen skal tages alvorligt

Claus Bøgh Svenningsen, kandidat til KB (NB)
Mandag den 28. august var der møde om letbanen i Glassalen på DTU. De inviterede talere havde lavet flotte præsentationer og forsøgte at illustrere letbanen, som den eneste holdbare løsning.

Præsentationerne på mødet var præget af oplægsholdernes professionelle platform, som man kunne have ønsket var mere objektiv. Afslutningsvis havde man kun afsat 30 minutter til spørgsmål fra de mange bekymrede borgere uden mulighed for dialog og opfølgende spørgsmål til de ofte meget sparsomme svar. Det var ikke fair og den bedste måde at tage borgerne alvorligt på. Dette bør man tage højde for ved fremtidige borgermøder.

Jeg mener, der er så mange parametre, der taler imod letbanen, at projektet helt bør droppes. Med letbanen kommer der flere byggerier, øget befolkningstæthed, indskrænkning af grønne områder, master og køreledninger, støjgener under og efter byggeriet med mere.

Hvis ikke økonomien holder ved licitationen, foreligger der en ny situation, og letbaneprojektet kan så revurderes i sin helhed. Det vil Nye Borgerlige I Lyngby-Taarbæk håbe til det sidste.

Publiceret: 07. September 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere