Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Boligorganisationernes hjælp med at huse flygtninge

Af Jørgen Abrahamsen, Skovvej 2, 2.th, Klampenborg

Kære Ole Holtz-Nielsen.

I kommentaren til mit læserbrev er du bare i den grad kommet på efternavn med mig. Har jeg ramt et ømt punkt, som jeg ikke vidste, du havde del i? Måske spiller det også ind, at du ikke har forstået, hvad jeg skrev?

Jeg forsøgte ikke at forsvare BSB/Taarbæk. Jeg dokumenterede blot ved direkte citat, at det ikke var sandt, at selskabet (som du i dit indlæg stadig hævder) ”ikke vil indgå aftale med kommunen”.

Mit egentlige ærinde var dog at vise, at der ikke er evidens for, at én eneste borger i det Taarbæk, som jeg er kisteglad for at bo i, har modsat sig placering af flygtninge her.

Du mener, at jeg prøver at skabe splid mellem Søren P. Rasmussen og de øvrige politikere i kommunalbestyrelsen. Det ordner han da selv.

Du beskylder mig for fake news, idet du belærer læserne om, at boligselskabet i Taarbæk ikke vil indgå aftale med kommunen. Det har den så - som borgmesteren forudså - meddelt, at den gør, når det ellers bliver aktuelt. Jeg laster dig ikke for, at du har spredt egne fake news. Du har nok ikke forstået hverken mit læserbrev eller DGO-referaterne af de kommunale forhandlinger.

Sidste kritikpunkt: Du mener, at hvis jeg - således som du gør – kom til møder i kommunalbestyrelsen, så kunne jeg blive klogere. Nå.

Pointen i mit læserbrev var alene, at hele det halløj, som du hævder er den ægte vare, mest var spil for galleriet. Derfor min opfordring til Det Grønne Område om at grave et spadestik dybere. Du ved af egen erfaring, at der især drives politik på det niveau.

Jeg er i øvrigt ikke, som Ole Holst Nielsen tror, medlem af Liberal Alliance.

Publiceret: 12. April 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt