Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ansvarlig økonomisk kurs - også i de kommende år

Mette Schmidt Olsen, M-KB og kandidat KV17 (K)
Vi konservative arbejder til enhver tid for at skabe en fornuftig budgetbalance i kommunens økonomi. I denne periode er kassebeholdningen steget, samtidig med at gælden og grundskyldspromillen er faldet.

Vi overtog efter sidste kommunalvalg en kassebeholdning på 175 mio. kr. og en gæld på hele 438 kr. mio. Vi afslutter valgperioden med en kassebeholdning på 257 mio. og en gæld på under 100 mio. kr.

Kassebeholdningen er altså steget med 47 procent, og gælden er faldet med over 80 procent. Det synes vi, er sund konservativ økonomisk politik!

Samtidig har vi sænket grundskyldspromillen med 1,5 promillepoint og dermed sparet en gennemsnitlig husejer for 2.600 kroner - hvert eneste år.

Vi er stolte af at have sænket grundskylden med 1,5 promillepoint, og vores ambition er at sænke grundskylden yderligere.

Vi har tilmed sikret os, at der er afsat budgetmidler til at sænke grundskylden med yderligere 13 mio. kr., når det nye boligbeskatningssystem træder i kraft i den kommende valgperiode (2021).

Budgetforliget for 2018, der er vedtaget af et bredt flertal i kommunalbestyrelsen, fortsætter den ansvarlige økonomiske kurs. Det er vi glade for.

Publiceret: 13. Oktober 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere