Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Åbent brev til politikere og forvaltningschefer om Bondebyen

Bondebylauget v/ Niels Fiderichsen
Hvor kan I nænne at grise Baunegaarden og dermed Bondebyen til med sådan en hæslig sort kontoræske midt på gårdspladsen, at I slet ikke tager hensyn til jeres æstetiske sans og ikke forsøger at lytte hverken til os eller naboer, før i placerer den som en bombe i den smukke Bondeby.

Den skal efter sigende - KUN - stå der nogle år, men det kan lynhurtigt blive flere, når vi ser hvordan andre kommunale projekter skrider. Fjernvarmen i Bondebyen skred et års tid. Gadekæret i Bondebyen skulle oprindeligt laves i 2017-18 og er nu måske 2019-20, Kanalvej med busser udsat i lang tid osv. osv.

I påstår, at alle tilladelser er indhentet, men hvordan pokker kunne I overhovedet finde på den placering -?? - når den sorte kasse lige så godt kunne være anbragt på p-pladsen mellem Nørregade og de store lader?

Så kunne gårdspladsen om dagen bruges til parkering for de ansatte og gårdspladsen, når den er tom, for parkering i det mindste glæde turister og os andre efter arbejdstid .

Tænk, hvis en almindelig borger tiltog sig samme ret andre steder i Bondebyen eller andre steder, så ville han blive truet med bål og brand og en masse ballade fra kommunen.

Kan vi virkelig ikke få jer til at flytte kassen nu, inden der flytter nogen ind?

Vis dog mod og mandshjerte og sig lige ud, at det var en fejl , og at I vil lave det om.

Hvor er kommunaldirektøren, det samlede byplanudvalg, som jo netop fornylig har fået bevaret de grønne gevækster i Bondebyen, hvor er center for arealer og ejendomme og det for miljø og plan henne i denne sag?? Det er måske en lille sag for jer, men det siger os vælgere, at I er ligegyldige overfor æstetikken og Bondebyens betydning for Lyngby, og I bare kan skalte og valte med den, som det passer jer.

Er den eneste måde for os at gå på Facebook og lignende organer for at fortælle vælgerne, hvad I er ligeglade med. Vi tror mange lyngbyborgere undres og tænker som os.

Med ikke så venlig hilsen fra Bondebylauget.

Publiceret: 12. Oktober 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere