Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: A for alternativ fakta

Søren P. Rasmussen, M-KB (V), Alice Kirk Binns, kandidat til KB (V)

Lidt ligesom med Donald Trump at læse den socialdemokratiske viceborgmesters udlægning af fakta omkring ungdomsboligplanen. Det har intet med fakta at gøre.

Den plan, der blev vedtaget i 2013, satte fokus på en opgave, som skulle løses med flere studieboliger. Vores fokus gik på at skabe boliger i flere prisklasser, så alle, også de knap så økonomisk privilegerede, kunne være med.

Spørgsmålet er, om Simon Pihl Sørensen ikke har et habilitetsproblem som selvbestaltet dommer, da han jo selv var med til at indgå aftalen? Ligesom han i indeværende periode var med til at dømme benspænd for den. Var planen blevet fulgt, kunne der have været boliger klar allerede nu. Tre-fire år må føles ekstra lange, når man mangler et sted at bo. Men sådan tænker den kære Simon ikke.

Venstre har ikke stemt imod studieboliger. Venstre ønskede tilpasning af lokalplanerne, så der blev lyttet til de indsigelser, der kom fra naboerne. På Kommune TV fra kommunalbestyrelsesmødet 22. juni kan enhver forvisse sig om, at Venstre stemte imod, fordi vi ønskede at reducere byggehøjden til 23,5 meter.

Vi ved godt, at borgernes indsigelser heller ingen betydning har for Simon, men det har de altså for Venstre. Og det er fakta.

Publiceret: 07. Juli 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt