Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: ’Brug bolden’ var en succes

Mette Hoff, M-KB (S)

Tak til afdelingsbestyrelsen i Lundtofteparken samt alle de involverede ildsjæle for endnu et fantastisk gadearrangement - 'Brug bolden – slå politiet og politikerne – i fodbold'.

Dette års turnering bød på fodboldkampe mellem børn og unge fra Lundtofteparken, politiet og kommunalpolitikere. Arrangementet er en årlig tilbagevendende begivenhed som styrker fællesskabet i Lundtofteparken, skaber respektfulde relationer mellem unge og politiet – og gør afstanden kortere mellem borgere og kommunalpolitikere.

I år var det lidt lettere for kommunalpolitikerne at stille hold – det er jo valgår – og der blev spillet henover midten og på både højre og venstre fløjen uden aftalt spil. På trods af alle de politiske anstrengelser, så blev det en velfortjent sejr til Lundtofteparkens børn og unge.

Tak for nogle sjove og sportsligt udfordrende timer. Glæder mig allerede til næsten års arrangement og kampe – så må vi se, om det bliver som en del af politikerholdet eller om jeg må nøjes med at se til på sidelinjen.

Publiceret: 26. Juni 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt