Claus Kuno har taget sin sidste tur op og ned langs Lyngbys udskiftningsbænk.
Claus Kuno har taget sin sidste tur op og ned langs Lyngbys udskiftningsbænk.
Foto: Henrik Fritt-Rasmussen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Cheftræner har sagt op i Lyngby Håndbold Klub

Claus Kuno er med øjeblikkelig virkning stoppet som træner for dameholdet

Af Mikael Østergaard

Tirsdag aften efter træning meddelte Claus Kuno klubbens bestyrelse, at han efter kun et halvt år på posten ønskede at stoppe som cheftræner for Lyngbys håndbolddamer i 1. division med øjeblikkelig virkning.

“Det er Claus Kunos egen beslutning. Vi har haft et godt samarbejde med ham, men sådan går det engang imellem i den her branche”, udtaler Per Rasmussen, eliteansvarlig i Lyngby Håndbold Klub.

Bag det overraskende farvel ligger manglende resultater. Lyngby er isoleret i bunden af rækken og har været ramt af mange skader, men i spillertruppen har der heller ikke været 100 procent opbakning til Claus Kunos spilkoncept.

Posten som ny cheftræner overtages af Marcus Quist, der har været assistenttræner i 3 år. Til at hjælpe sig under kampe og til træning får han i en overgangsperiode klubbens sportslige lede,r Stig Oest.

“Nu går vi i gang med at finde en person, der kan tage over sammen med Marcus Quist”, siger Per Rasmussen.

Videre i pokalen

Mens der er kommet få point på kontoen i 1. division, går det bedre i pokalturneringen, hvor Lyngby i sidste uge vandt 38-20 over Hillerød fra 3. division.

Sofie Christensen, Julie Frilund, Cathrine Graugaard og søstrene Brønnum sad på udskiftningsbænken for at pleje småskader, og det gav masser af spilletid til de unge talenter Julie Gottschalksen og Alberte Mørk Jensen, der er kommet fra HIK. Især Alberte Mørk Jensen havde en fin aften med 13 mål, heraf 8 på straffekast.

Kampen gav også comeback til veteranen Mie Gjerlufsen, men det bliver vist kun til en gæsteoptræden, indtil de skadede spillere er tilbage på banen.

Publiceret: 28. Januar 2018 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område